Бившият министър на вътрешните работи  поздрави във фейсбук колегите си по случай 142-та

...
Бившият министър на вътрешните работи  поздрави във фейсбук колегите си по случай 142-та
Коментари Харесай

Младен Маринов към полицаите: Бяхте палени със слама, замеряни с бомбички и унижавани, но издържахте

 Бившият министър на вътрешните работи  поздрави във фейсбук сътрудниците си по случай 142-та годишнина от основаването на Министерството на вътрешните работи.

" За първи път след 1992 година, когато с решение на държавното управление 5-ти юли бе избран за празник на Министерството, ще чествам този ден като жител, който към този момент не е част от системата на Министерство на вътрешните работи. Но все пак, бъдете сигурни, аз си оставам един от Вас! Годината след последния 5-ти юли, който отбелязахме в изискванията на рестриктивните мерки, наложени поради пандемията от COVID-19, бе изпълнена с доста провокации пред Вас, чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Категоричното ми мнение е, че Вие се справихте с всички тях ".

" На първо място, дружно с нашите медици и учителите на децата ни, Вие бяхте непрекъснато на първа линия във войната с подлата болест. В най-трудните дни точно Вие, с риск сами да се болестите, превозвахте до лечебните заведения тези, за които това бе въпрос на оцеляване. Заедно с лекарите и медицинските сестри Вие спасявахте човешки животи. И, да, българските служители на реда бяха и не престават да бъдат част от сполучливия ни модел за справяне с пандемията. Благодаря Ви като български жител! ".

" Миналото лято, още веднъж Вие, бяхте палени със плява, замеряни с бомбички и унижавани по невиждан метод. И още веднъж издържахте. Справихте се. Запазихте гражданския мир в България, запазихте човешки животи и не позволихте да се лее кръв в центъра на българската столица ".

Бившият Министерство на вътрешните работи началник е безапелационен, че въпреки изострената предизборна обстановка и политическия напън, всички в министерството ще бъдат гарант и за честността на предварителния избор на 11 юли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР